infomIx.hu Hírlevelek Iskolavédőnő Privát egészségügy

A MŰKÖDŐ VÉDŐNŐI RENDSZER

Ixnet védőnő

Teljeskörű adminisztráció

Az Ixnet védőnői rendszer a teljes védőnői tevékenység adminisztrációt lefedi.

A terhes és gyermek alap és gondozási adatok mellett a különböző vizsgálatok, szűrések eredményei is felvihetők. Minden tevékenységhez külön listákat készíthetünk, de természetesen a kötelező védőnői jelentések is könnyen, egyszerűen készíthetőek el.

Az Ixnet rendszert használó gyermekorvosokkal való együttműködés esetén lehetővé teszi a közös dokumentáció vezetését, így támogatva a gyermekorvos és védőnő hatékony munkáját.

Ha szeretné bármilyen elkötelezettség nélkül egy ingyenes bemutatón megnézni a rendszerünket, küldje el elérhetőségét

Érdekel az Ixnet védőnő

Személyre szabható megjelenés

Lehetőség arra, hogy valamennyi korábbi adat közül éppen azt, akkor és úgy láthassa, ahogyan Önnek leginkább szüksége van rá

Igazodik a (monitor nyújtotta) lehetőségekhez, beállítható, mi hol jelenjen meg, normál és szélesvásznú elrendezés, panelek szétosztása több képernyőre is.

A stílus, a méret, a szín, a forma – minden a felhasználó döntése alapján alakítható.

Érdekel az Ixnet védőnő

Okostelefon - Tablet integráció

A webalkalmazás a telefon böngészőjén keresztül közvetlenül a rendelői adatokkal dolgozik, oda rögzít és onnan is kérdez le, tehát ha egy látogatás közben a rendelői adatbázisba új adat kerül be, az azonnal látszódik is a helyszínen. Ilyen módon nincs szükség adat szinkronizációra, másolásra.

Látogatás közben lekérdezhetők a paciens korábbi ellátási adatai, a hozzá tartozó egyéb tevékenységekkel együtt, pl. szkenner leletek, eredmények, metrikus adatok, stb. A lekérdezés mellett új látogatás is adminisztrálható, illetve a betegelőjegyzés is áttekinthető.

„olyan, mintha a rendelő egy részét házhoz tudnánk vinni a beteghez”

Érdekel az Ixnet védőnő

év egészségügyi informatikai tapasztalat

Ma már minden második háziorvosi rendelőben a mi szoftverünket használják. Az ott dolgozó orvosok, védőnők, nővérek és asszisztensek jelentik számunkra azt az erős köteléket, ami szorosan köt bennünket az egészségügyhöz.

Büszkék vagyunk arra, hogy felhasználóink többsége hűséges partnerünk lett a év alatt, s arra is, hogy folyamatosan bővülő csapatunkban megtalálhatók a több évtizede itt dolgozó kollegáink is. Így tudjuk biztosítani az országban egyedülálló módon szoftvereink zavartalan használatát, a folyamatos rendelkezésre állást, telefonos on-line szolgálatot, távelérést, munkaidő utáni és hétvégi ügyeleti telefonos elérhetőséget, és a csak nálunk elérhető országos lefedettségű szerviz-hálózatot.

Az internetről is végezhető szoftverkövetés biztosítja a folyamatos jogszabályoknak való megfelelését, valamint a szakmai tartalmak (gyógyszer, BNO, védőnői jelentések stb.) naprakész követését.

Érdekel az Ixnet védőnő

Kérem küldjenek részemre részletes ismertetőt

Copyright© | infomIx.hu